Tabung 5F

Memaparkan Dairy Keluarga 5F

Selasa, 4 Mac 2014

Blog 4fn1mf-Family Dah Sihat.

Rasa sangat-sangat gembira bila pagi-pagi buka url blog kesayangan ibu
sudah pulih seperti sedia kala.
Tak terucap dengan kata-kata.
Rasa amat-amat bersyukur.....Terlalu banyak kenangan
catatan family ibu.
Maklumlah dah 5 tahun ibu buat catatan di sini....
Rupanya blog ibu kena block oleh google kerana "sakit" diserang virus malware..
Itu pun di atas usaha seorang rakan ibu yang sangat mahir dalam bidang ICT, En Azad.
Maunya tak mahir, beliau pemegang degree dalam bidang ICT dari USM.....
Terima kasih banyak-banyak Azad kerana sudi membantu akak.
Juga tidak lupa pada Pn Bee yang juga sama-sama membantu ibu tanpa mengeluh.
TQSM dear...Beelah yang banyak membantu ibu dalam dunia blog.
Blog ibu yang cantik jelita ni pun hasil sentuhan Bee tanpa apa-apa imbuhan.

Juga terima kasih kepada rakan-rakan blog yang
tidak putus-putus bertandan ke blog "baru" ibu yang
sangat-sangat sempoi ni.
 Memberi ibu sokongan dan dorongan tanpa jemu.
Kalian rakan yang paling best in the world......

Hanya Allah yang mempu membalas budi kalian semua.....
So bolehlah kembali ke blog ibu di sana ye.

6 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

btol eh dah sihat kak nza..so pasni leh tinggal komen semula kat blog sanelah yek..alhamdulillah..^_^

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalam,

salam hujung minggu dari bunda...

Time Traveller berkata...

Assalamualaikum.. Salam bertandang ke sini menacari kenalan blogger yang lain ..

Alhamdulillah dah sihat.. bagus la :D

diana berkata...

pertama kali singgah blog ni..tahniah dapat semula blog kesayangan..susah kan nak jaga blog..heheh

BUNDA a.k.a KN berkata...

Salam lebaran dan selamat berhujung minggu...
Alhamdulillah, semuanya dah kembali pulih...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)